Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.06.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Az Endless August sajtótájékoztatóján vett részt, amely 13:30-kor kezdődött a sanghaji Jing An Shangri-La Hotelben. Főszereplőtársa, Victoria nem volt jelen, mivel még javában egy másik dráma forgatásán dolgozik, így a résztvevő színészek névsora: Rain, Kim Tae Hwan, Fu Xin Bo, Tan Song Yun, Wang Zi Jian, He Hong Shan és egy "meglepetés".




AUGUST NOT THE END / ENDLESS AUGUST


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

康曦影业剧·变新片计划全球发布会 (Kangxi Pictures New Production Plans Global Press Conference) 



A kínai nézők online is követhették a sajtótájékoztató közvetítését. A hirdetés érdekessége, hogy a két jobboldali színész a produkciós cég másik sorozatának szereplője.






A helyszínen minden készen állt az esemény megkezdéséhez:



Credit: NanaloveRain_oppa ‏@Nanadlg650512 twitter








A Raint köszöntő ünnepi dekorációt most a China Panda Cloud rajongói klub készítette:







A sajtótájékoztató képeiből azt is megtudtuk, hogy Rain ismét gondoskodott régi iskolatársa, Kim Kwang-min szerepléséről a sorozatban, ahogyan a régi barátja eddig is feltűnt a korábbiakban is (bár ezeken kívül nem nagyon látható semmiben, viszont a barátság fontos dolog, és a triviák között ismét meg lehet majd említeni érdekességként).






További fotók itt tekinthetők meg, a videófelvételek linkjei pedig itt.




A divatmárka örömmel tette közzé, hogy Rain az Etro 2016-os őszi kollekciójának egyik öltönyét viselte a sajtótájékoztatón.


ETRO CHINA

http://weibo.com/etrochina?is_all=1
(via @Sena_Sina)


亚洲艺人Rain @RAIN-JIHOON 今日穿着ETRO 2016春夏系列西装搭配2016早秋系列口袋巾,出席八月未央发布会,成熟洗练的优雅夏日绅士形象展现不拘一格的慑人魅力。







TV INTERJÚ


Az alábbi interjúnak van egy érdekessége: a fordítóprogram segítségével az hámozható ki, hogy a fő vonala a beszélgetésnek annak körüljárása, hogy Rain mostani szerepe hasonló lesz-e az előző, kissé basáskodó, de melegszívű elnök-figurákéhoz. Rain viszont azt mondja, hogy szeretne új kihívásokat, és azt sem bánná, ha az akár horrorfilm képében adódna a számára.


TENCENT ENTERTAINMENT

Credit: artmistnnn https://www.youtube.com/watch?v=GSsED_Vocjc 




1.
Az interjú kínai fordítása:

Credit: 腾讯新闻 (Tencent News)
http://xw.qq.com/ent/20160706058070/ENT2016070605807000?plg_uin=1&plg_nld=1&plg_auth=1&plg_usr=1&plg_vkey=1&plg_dev=1


专访《八月未央》Rain:努力变新“国民老公”
2016-07-06 22:35:57 腾讯娱乐 



 Rain接受腾讯娱乐专访


 



  导演王小康
  腾讯娱乐讯(文/胡梦莹 摄像/李阳)7月6日,康曦影业新片计划全球发布会在沪举办,董事长王小康携包括《八月未央》《彼岸花》《狐狸的夏天》《丛林笔记》等多部作品亮相。
  导演王小康透露,作为时下五部最难改编小说之 首,安妮宝贝的《八月未央》改编拍摄电视剧压力最大,不过他承诺将做到最好。而安妮宝贝的另一部作品《彼岸花》也将由其执导,“《八月未央》和《彼岸花》 就像安妮宝贝的两个孩子一样,我也会用自己全部热情,去全力打造这两部作品。”
  剧版《八月未央》除了男主角“沈八月”和“未 央”的爱情主线外,剧中每个男性角色都能成为现实每个女孩的梦。音乐人张靓颖首次跨界,担任该剧音乐总监。其中,男一号沈八月由韩国实力派艺人Rain扮 演,这也是继《克拉恋人》后出演的又一部中国偶像剧,这个单眼皮大男孩将继续在荧屏展现他的霸道风采。在接受腾讯娱乐独家专访时,Rain不否认生活中也 有霸道一面。他还笑说,如果外界期待他成为下一个国民老公,他也会尽量满足大家的期待。
  腾讯娱乐:剧中,“八月”的人设属于霸道柔情的暖男,是否与你一贯的荧屏形象比较相似?
  Rain:这样的角色设定有时候像,有时候不像。这的确是会反复出现的元素,因为爱情剧的主线都是相爱、分手这样一个反复的过程,在当中做一些细微调整就是角色的关键。
  腾讯娱乐:那么这个角色吸引你的地方在哪里?
  Rain:“沈八月”这个角色对待爱情、对待朋友非常有担当,是一个敢于担当的男人。在表演上对人物的刻画和描写,我会以导演为主,导演对整部剧和人物的把控都有很好的安排,我会和导演多沟通,尽全力把人物表现到最好。
  腾讯娱乐:你总是演霸道总裁之类的角色,生活中是否也有霸道的一面?
  Rain:角色是我演的,身上当然有和我相似的地方。
  腾讯娱乐:这部剧被誉为新的“吸粉神器”,对于成为下一个“国民老公”有信心吗?
  Rain:作品的成功特别重要,如果大家对这个作品或者角色有期待,我一定会满足大家的期待,这是很重要的。但我更重视的是,参演这部作品的过程中我所接触到的人,我会把更多精力放在人这个点上。
  腾讯娱乐:在内地拍戏后经常演的是偶像剧,对于其他题材有兴趣吗?
  Rain:是的,当然有这样的想法,我所专注的这个领域也有很多不同的角色。但我觉得不久的将来,我应该会挑战更多不一样的角色。
  腾讯娱乐:曾说对功夫片感兴趣,这方面目前有计划吗?
  Rain:是的,我一直在看不同的作品和提案。如果有机会,不止是动作,也可能是恐怖片,也可能有不一样的题材,应该都有机会去挑战。

(Videó a Boy London fellépésről)


SHANGHAI DAILY
http://www.shanghaidaily.com/metro/entertainment-and-culture/Pop-idol-Rain-to-star-in-August-Not-the-End/shdaily.shtml



Pop idol Rain to star in 'August Not the End'

By Xu Wei | July 6, 2016, Wednesday




South Korean pop idol Rain, Thai heartthrob Pchy and rising mainland actress Tan Songyun were in town this afternoon to promote their new film and TV series projects with Kangxi Pictures.

Rain will star in a romance series "August Not the End," a novel by Li Jie, commonly known as Anni Baobei. Rain will play the leading role in the series about youth love and dream with Chinese actors.

"The character in the story is very charming," said Rain. "I have read the original novel. It is a touching love story."

Pchy will be casted in a suspense comedy film "Jungle Notes." It tells a story of weird things happening to a group of young scriptwriters at a Thai jungle.



Magyar fordítás:
Fordította: Harudo11


A pop-idol lesz a sztárja az "August Not The End"-nek
 

A dék-koreai pop-idol Rain, a thai szívrabló Pchy és a hazai egyre nagyobb híresség, Tan Songyun színésznő jártak ma ezen a délután a városban, hogy promótálják az új filmjüket, a Kangxi Pictures által készülő televíziós sorozatot.

Rain lesz a sztár az "August Not The End" című szerelmes sorozatban, amely Li Jie regényéből készült, akit Anni Baobei néven jobban ismernek. Rain játssza a sorozat főszerepét más kínai színészek mellett a sorozatban, amely az ifjúkori szerelemről és az álmokról szól.

"A történetben a karakter rendkívül vonzó" - mondta Rain. "Elolvastam az eredeti regényt. Ez egy megható szerelmi történet."

Pchy beválogatták a "Jungle Notes" című suspense filmbe. Ez furcsa dolgokról mesél, amelyek a thai dzsungelben történnek egy fiatalokból álló forgatókönyvíró csoporttal.





LOVO



Credit @罗莱家纺lovo潮流家居生活 weibo

整理办公桌的时候忽然发现的[色]请忽略我那脏乱差的桌面和渣渣的拍照技术#RAIN-JIHOON#














































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése