Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.06.30.

««« Előző nap



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Miután beugrott a Rain Company-hez, a Gimpo repülőtérre ment, ahonnan a 16:15-kor induló járattal elutazott Sanghajba. Kétórányi repülés után meg is érkezett, majd a szálloda éttermében vacsorázott.




PRIVATE LIFE


Rain és édesapja a Rain Company székházánál:


Credit Raining-Lynn weibo









Indulás a Gimpo repülőtérről:


Credit: onlyone1103
https://www.instagram.com/p/BHRS0YDDyIZ/





Credit @rainsbreath twitter

 















A sanghaji Hongquiao repülőtéren készült fotók és videók:



1.

2.

3.

4.
http://weibo.com/p/23044461be1652075f06dc836ff1aa1f2da728
@Amanda_GGG

5.
@行云流水Annie
http://weibo.com/p/230444084dbfb2632e8ebbc0987df428730429

6-7.
@Cloud321rain_晨伊
http://www.meipai.com/media/542119226
http://www.meipai.com/media/542129295
























 






















A RainBar China a szállodában ismét egy kis frissítő ellátmánnyal várta Raint:



 



#Rain##郑智薰Rain八月未央##Rain郑智薰回来吧大叔##RAIN-JIHOON# 为迎接Rain来上海,Rain吧上海应援组的小伙伴们及时计划和采购,为@RAIN-JIHOON 奉上了欢迎礼[心]新鲜水果树花篮和“妃子笑”荔枝,富士苹果和进口血橙,黄金奇异果和车厘子一应俱全,法国进口依云水成为“标配”[good]希望在这炎热的夏天为智薰带来一丝清凉[下雨][下雨][下雨]收起全文d
@Rain吧中国云官博





A hotelbe érkezés, majd az étterem felé:


1.

2.
@蓝蓝熙
http://weibo.com/p/230444473709dca63b26dc78ff73526552e0b8

3.
@Cloud321rain_晨伊
http://www.meipai.com/media/542260499
  

























 








PLEASE COME BACK, MISTER



INTERJÚ EGY JAPÁN MAGAZINBAN
(a cím és a dátum ismeretlen)


Az interjú egy részletét @sunnypeony fordította le és tette közzé a twitteren.


Credit: @sunnypeony (via kaien爱rain Weibo)
https://twitter.com/sunnypeony/status/748602184992858112








Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

– A forgatókönyvben (Please Come Back, Mister) azt mondják, hogy "tökéletes test és arc". Ez elég zavarba ejtő volt: a testet lehet formálni, de mit lehet kezdeni az arccal? (nevet)

– A forgatás menetrendje nagyon szoros volt, bár (a folyamat) nagyon érdekes és egyúttal nagyon fárasztó is. A rendkívül vicces jelenet forgatása alatt, amikor Hong-nan megharapja Hae-joon ajkát, annyira fáradt voltam, hogy azt se tudtam, mit csinálok.

– (Hae-joon Crusoe egy lakatlan szigeten) Két nap alatt, a tél kellős közepén, Jeju szigetén leforgattunk 13 epizódnyi értékes anyagot, anélkül, hogy bármi idő lett volna az alvásra... Azt hiszem, hogy én tényleg nem maradnék életben egy lakatlan szigeten, mert nekem semmi sem fontosabb az evésnél.

– A jelenetek Young-soo lányával nagyon meghatóak voltak, de nagyon szomorúak is. Korábban is mindig ez volt, amikor a többi tévésorozatban gyerekszínészekkel játszottam. A szomorú jelenetek, amelyekben gyerekek vannak, mindig megfájdítják a szívemet.


ENDLESS AUGUST



Egy-két újabb hír: úgy tűnik, hogy az eredeti novella csak ötletadóként szolgál egy teljesen új, jelentősen kibővített történet számára. Az első információk szerint a sorozat 80 részes lesz, melyből az első 40 rész az alaptörténet előzményeit tartalmazza. De röviddel később már azt olvashattuk, hogy összesen hat évad készül, melyeket az elkövetkező három év során sugároznak majd, évente két-két szériát. A történet pedig három férfi és három nő sorsát fogja követni.


A forgatás alatt Rainnek egy régi-új tolmácsnője lesz, akivel már korábban dolgozott együtt.









































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése