Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2021.05.07.

RAIN CHRONICLE: 07 MAY 2021

PÉNTEK / FRIDAY

 

 

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
WHAT DID RAIN DO THAT DAY?

 

Nincs elérhető információ / No information available.

 

 

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):
EVENTS, NEWS, COVERAGES OF THE DAY (overview):


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

 ESEMÉNYEK & HÍREK / EVENTS & NEWS

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

 
Forbes Korea

[시즌비시즌]휴방의 아쉬움을 달랠 포브스 선정 '파워 셀러브리티' ‘나쁜 남자’아닌 ‘바쁜 남자’ #비#Rain#깡주


‘깡’의 나비효과는 대단했다. 비(40)는 요즘 가요계에서 가장 바쁜 가수로 꼽힌다. 지난해 여름 이후 비가 발표한 곡만 9개. 데뷔 23년 차인 그는 10대들에게까지 인정받으며 ‘여전한 대세’임을 입증했다. 포브스코리아 ‘2021 파워 셀러브리티 40’에 이름을 올린 비를 만났다. 신윤애 기자 shin.yunae@joongang.co.kr

기사 원문 보기 👉http://jmagazine.joins.com/forbes/vie...​

Directed by Yunae Shin, Jihyun Park
Image credit Minkyu Jeon
Filmed by Yongwoo Lee, Yeonji Lee
Edited by YeonJi Lee, Yongwoo Lee, Rosa Park
Subtitle by Caroline Kim, freelance translator

[210507-001]




Az interjú magyar fordítása:


FORBES POWER CELEBRITY

ISMÉT RAIN'ISM'


Rain: Felkérést kapott egy interjúra egy magazintól, mit szeretne tenni?
- Nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni, mert az egész hetem be van táblázva a gyerekeimmel. Mégis mi lenne az?
- A Forbes? Megcsinálom!


ERŐTELJES HÍRESSÉG


Rain: Üdvözletem, Forbes! Rain Jung Ji-hoon vagyok.


< Az énekes, aki 2020-ban elárasztotta a zenelistákat és a reklámokat a Gang-őrülettel és most YouTuberré változott >

< Raint az Erőteljes Hírességek közé választották >


Kérdező (K): Önt a 40 Erőteljes Híresség közé választották. Milyen érzés ez?
Rain (R): Nagyon hálás vagyok. Nagyszerű érzés a választottak között lenni. Nagyszerű a választottak között lenni, ugyanakkor egyfajta felelősséget is érzek. De őszintén köszönöm, hogy az Erőteljes Hírességek egyikévé választottak. Rendkívül megtisztelő.

K: Mit gondol, Ön miért lett választva?
R: Nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom ezt mondani. Mostanában nagyon óvatos vagyok, hogy mit mondok. Lezajlott egy média-paradigmaváltás. Gyerekkoromtól fogva megszoktam, hogy tévét nézünk. Volt olyan idő, amikor az országos tévécsatornák tűntek mindennek, de most a kábelcsatornák vannak a fősodorban. És ebben a folyamatban a paradigma még egyszer változott, az egyéneknek adva lehetőséget a választásra. Az emberek olyan médiaplatformot nézhetnek, amilyet csak akarnak, mint például a Netflix, az Apple TV, a Kakao TV, stb. Aztán használunk még YouTube-csatornákat is, amelyek könnyen elérhetőek a mobiltelefonokon.
A magam részéről sokat gondolkodtam azon, miként szolgálhatnék helyes információkkal a YouTube-csatornám segítségével, mivel ilyesmikkel kezdtem foglalkozni tavaly óta, beleértve a szórakoztatást és az albumom készítését is. Azt hiszem, hogy valószínűleg emiatt lettem én választva.

K: A Forbes egy világszerte megjelenő gazdasági magazin, szokta olvasni?
R: Valójában, bármikor repülővel utazom, mindig a Forbes-ot olvasom, hogy különféle dolgokról tudomást szerezzek, mint például ki lett az év leggazdagabb embere. A világ minden tájáról olvastam már Forbes magazinokat, hogy lássam ezeket. De soha nem gondoltam volna, hogy velem is készülne ilyen interjú.

K: És mégis címlap-modell lett.
R: Így igaz.

K: Bemutatná, hogyan kezeli a személyes pénzügyeit?
R: Őszintén szólva, nem vagyok jó a pénzügyeim kezelésében. Azt hiszem, a legfontosabb, hogy ha keményen dolgozom és keresek vele némi pénzt, azt csak megtakarítom. Példának okáért, egy saját stúdió építéséről álmodoztam, ahol megvalósíthatom a vágyaimat. És valójában, ez az álom valóra vált. Ha a gazdasági körülmények miatt a telek ára tovább emelkedne, természetesen hálás lennék, de soha nem gondoltam arra, hogy stratégiailag tervezzem a dolgokat úgy, hogy pénzt keressek.

K: Van olyan régebbi dal vagy munka, amit szeretne, hogy ismét népszerűvé váljon?
R: A dalok között van egy, aminek "A legszebb ajándék" a címe. Nem bánnám, ha az újra népszerű lenne, egyszerűen azért, mert szeretném előadni a rajongóim előtt. És szeretném, ha a Speed Racer című filmet, amelyben játszottam annak idején, ismét bemutatnák. Akkoriban nem kapott jó visszajelzéseket, pedig olyan szerkezete van, ami a képregényekhez és az élő akciófilmekhez is nagyon szórakoztatóan kapcsolódik. De ez csak az én személyes kívánságom.

K: Most már a 40-es éveiben jár*. Kíváncsi vagyok, mostanában hogyan dolgozik?
[* Koreai számítás szerint, valójában júniusban fogja betölteni a 39. évét.]
R: Elröpül a napom. Már nem akarok vadul élni, inkább lazítani szeretnék. De nem voltam tudatában annak, hogy mit jelent a lazítás. Nem azt, hogy meg kell ragadnom a lehetőséget, amikor érkezik. Bár régebben így gondoltam. Ma már úgy vélem, hogy legalább meg kell próbálnom okosan élni a lehetőséggel, amikor érkezik. Mert a lehetőség nem adatik meg bárkinek. De azt hiszem, hogy manapság sok hasonló jó lehetőség adódik.
Számomra, mint egy társaságot működtető vezetőnek, olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, mint befektetni egy szolgáltató platformba, stb. Mivel rengeteg ehhez hasonló, meglepő lehetőség áll nyitva, úgy tűnik, hogy minden nap túl gyorsan múlik el.

K: Mit gondol, mikor lesz ideje pihenni?
R: Azt hiszem, hogy azon ponton, amikor a közönség elfelejt engem, már nem lenne más választásom, mint pihenni. Félig tréfásan, félig komolyan, de azt gondolom, hogy én akkor fogok tudni megpihenni, ha már nem ajánlanak több lehetőséget a számomra.

K: Készül valamivel a külföldi rajongóknak is?
R: Két célom volt a csatornámmal. Elsődleges cél, hogy kapcsolatban lehessek a rajongókkal. De a második "Rain kihívása" volt. Tehát eredetileg olyan tartalmakat akartam készíteni, melyekben a rajongók kívánsága szerint megyek el valahová és csinálok dolgokat. Így fogtam a "Switch to Me" album készítésébe JYP-vel. Voltak dolgok, amiket azért csináltam, mert a rajongók akarták, hogy csináljam. Egyik ilyen volt a SSAK3. És ezúttal így tettem az albumommal is. Ha nem lett volna járvány, akkor egy amerikai művésszel dolgoztam volna együtt.

K: Azon dolgok közül, melyeket még nem ért el, milyen kihívásokat keres?
R: Mivel már a legkülönfélébb kihívásokban volt részem, ezért le akarom állítani magam az újabb területekről érkező kihívások elfogadásában. Már sokféle kihívásnak eleget tettem, ezért csak azt remélem, hogy azok a dolgok sikeresek lesznek, amelyekkel éppen foglalkozom. Mivel ezekbe belekezdtem, nem fogadok el semmi egyéb kihívást.
Legfőbb célom, hogy az új fiúcsapatomat, a Ciiphert népszerűvé tegyem. Pozitív visszajelzéseket kaptak az első albumukról, amiért nagyon hálás vagyok. A nemrég megjelent album nekem is kihívás volt, és hálás vagyok azért, hogy a rajongóim szerették.
Egy jövő hónapban kezdődő tévésorozatban is benne leszek. Azt gondolom, hogy ez egy újabb kihívás lesz a számomra. Ez lesz az első orvosi drámám, remélem, hogy tetszeni fog. Most megint súlyt kell magamra szednem, mert egy orvosnak nem kellene túl soványnak vagy túl jó alakúnak lennie. Szóval híznom kell, hogy úgy nézzek ki, mint egy valódi orvos.

K: Orvos lesz egy tévésorozatban?
R: Igen, orvos leszek.

K: Milyen fajta orvos?
R: Egy idegsebész.

K: Egy szót a Forbes olvasóinak...
R: Üdvözletem, Forbes! Köszönöm a támogatásukat!
Kedves Forbes-olvasók! Maradjanak mindig egészségesek, és támogassák továbbra is a Forbes-ot! Ne feledkezzenek el a kedvelésről és a feliratkozásról! Köszönöm.

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

바디프랜드

[바디프랜드 TVCF+지면 메이킹] 💕독점공개!💕 비X태희 부부의 첫연기!부터 꽁냥케미! 바디프랜드에서만 볼 수 있다고요~


2021년, 바디프랜드 모델이 된
대한민국 세.젤.부 비♥︎태희 부부

부부가 함께 나오는 모습만으로도 놀라운데
이번 광고에서는 첫 연기까지 펼쳤다고요~

광고가 공개된 후, 많은 분들이
비하인드씬도 빨리 공개해 달라! 요청 주셨죠?!

그럼 해 드려야죠~
집에서 하듯 편~하게 꽁냥꽁냥하는 두 분의 케미!
정말 사랑이 넘치는 모습이었는데요,
마음껏 부러워하면서 감상하자고요

가정의 달에는 가정의 달답게
바디프랜드를 선물하세요~

10년 더 건강하게
BODYFRIEND

가정의 달 프로모션 보러가기↓
https://m.bodyfriend.co.kr/event/even...​

#BODYFRIEND​ #바디프랜드​ #비태희​ #김태희​​ #비​​ #정지훈​​ #kimtaehee​​ #rain​​ #jungjihoon​​
#안마의자​ #안마의자렌탈​ #Massagechair​ #안마​ #마사지​ #massage​ #안마의자추천​
#안마의자전시장​ #가정의달​ #어버이날선물​ #어버이날​ #선물추천​ #선물​ #부모님선물​ #부부의날​ #부부의날선물​ #부부​
#더팬텀​ #더파라오​ #팬텀메디컬​ #건강관리​ #힐링​ #회복모드​ #스트레칭모드​ #휴식​ #효도​ #효도템



bodyfriend.official

💞독점공개💞 비X태희 부부의 첫 연기!부터 꽁냥케미! 오직 바디프랜드에서만👀

2021년, 바디프랜드 모델이 된
대한민국 세.젤.부 비♥태희 부부

부부가 함께 나오는 모습만으로도 놀라운데
이번 광고에서는 첫 연기까지 펼쳤다고요~

광고가 공개된 후, 많은 분들이
비하인드씬도 빨리 공개해 달라! 요청 주셨죠?!

그럼 해 드려야죠~
집에서 하듯 편~하게 꽁냥꽁냥하는 두 분의 케미!
정말 사랑이 넘치는 모습이었는데요
마음껏 부러워하면서 감상하자고요☺️

가정의 달에는 가정의 달답게
바디프랜드를 선물하세요🌹

10년 더 건강하게
BODYFRIEND


#바디프랜드 #BODYFRIEND #비태희
#김태희 #비 #정지훈 #kimtaehee #taehee #rain #jungjihoon


[210507-002]






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



‘비’주얼 끌어올리는 톤빨마스크_조명빨?⭐️ 아니 #톤빨 !

요즘 얼굴에 빛이나는 비 ⭐️
조명빨인가? '아니 톤.빨.이야!'

비주얼 끌어올리는 #톤빨마스크😎
참존 톤업핏 마스크

📢참존X비 최초공개 기념, 특급 할인
https://bit.ly/3efoeDO

[210507-003]




참존

‘비’주얼 끌어올리는 톤빨마스크_헤어빨?👦 아니 #톤빨 !

[210507-004]



참존

‘비’주얼 끌어올리는 톤빨마스크_의상빨?👔 아니 #톤빨 !

[210507-005]





🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧 


 SAJTÓ & MÉDIA / PRESS & MEDIA

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



WIKITREE


체코 시골마을에서부터 부부 동반촬영까지..275명 스타의 축하영상 ‘뒷이야기’

2021-05-07 18:29



위키트리 11주년 축하영상 감사 인사와 비하인드
“여러분이 있기에 위키트리가 있습니다”


(왼쪽 위부터 시계방향으로) 이병헌, 다니엘 헤니, 신민아, 김태희·비 부부, 하정우 / 창간일 4월 29일 유튜브,
페이스북에 공개된 위키트리 창간 11주년 축하영상 배우 1·2·3편 캡처


“감사드립니다”

위키트리가 열한 살을 맞아 204팀(총 275명)의 축하영‘상’이라는 ‘상’을 받았습니다! 위키트리 창간 11주년, 4월 29일을 맞아 축하영상을 보내주신 배우, 가수, 엔터테이너 등 셀럽 275명 모든 분께 진심으로 감사드립니다.

먼저 소속사 관계자분들께 인사드립니다. 대표님들부터 홍보 담당자분들까지 모두 고맙습니다. 이분들이야말로 가장 먼저 감사드려야 할 분들입니다. 저희가 처음 축하영상을 요청했을 때 촬영 전 소속 아티스트(셀럽)의 일정을 체크하고 가능 여부를 확인하셔야 했습니다. 예정에도 없던 일감을 드렸는데도 아티스트의 영상 참여로 흔쾌히 저희 위키트리 창간 11주년을 축하해주셨습니다. 고개 숙여 감사드립니다.

이분들이 없었다면 가수 편, 배우 1·2·3편, 엔터테이너 편까지... 275명 스타의 멋진 축하영상은 탄생할 수 없었습니다.

[210507-003]
WIKITREE - 위키트리 - [위키트리 11th] 11주년 스페셜 축하영상 모음zip. 배우편 part.1


위키트리 창간 11주년 축하영상 '배우 1편' / 유튜브, WIKITREE - 위키트리


■ “여러분이 있기에 위키트리가 있습니다”

200여 팀의 축하영상을 전달받는 동안엔 바빠서 미처 헤아릴 수 없었던 소속사분과 아티스트들의 노고. 영상을 보면서 비로소 느낄 수 있었습니다. 눈시울이 붉혀질 정도로 감개무량했습니다.

요즘 두 번째로 바쁘다고 하면 서러울 ‘두 배우’ 이병헌 씨와 하정우 씨. 이병헌 씨는 영화 ‘승부’(감독 김형주) 크랭크업 직후 바쁘게 돌아가는 영화 ‘콘크리트 유토피아’(감독 엄태화) 현장이 여의치 않은 상황이었습니다. 그럼에도 저희 위키트리를 위해 따로 시간을 내어주셨습니다. 몇 년 치의 영화 촬영 스케줄이 잡혀있기로 유명한 하정우 씨도 영화 ‘야행’, 넷플릭스 드라마 ‘수다남’까지 눈코 뜰 새 없는 일정에도 저희 축하영상에 함께해주셨습니다. 이건 뒤늦게 알게 된 사실인데요. 화가로서도 활동 중인 하정우 씨는 열 번째 개인전에 이어 ‘True to New Perception: 우행(牛行)_Amulet 전’까지 연 상황에서도 영상을 촬영하셨습니다. 두 분 모두 감사합니다.


[210507-004]

WIKITREE - 위키트리 - [위키트리 11th] 11주년 스페셜 축하영상 모음zip. 배우편 part.2


위키트리 창간 11주년 축하영상 '배우 2편' / 유튜브, WIKITREE - 위키트리


해외에서 축하영상을 찍어 보내주신 분도 있습니다. 현재 체코 프라하에서 한참 떨어진 어느 시골 마을에서 미드 ‘휠 오브 타임’(Wheel Of Time)을 촬영 중인 배우 다니엘 헤니(‘미쿡 스타일’로 ‘씨’는 빼겠습니다). 헤니는 와이파이가 잘되지 않는 열악한 조건에서도 영상 보내기를 포기하지 않으셨습니다. 소속사 대표님 후일담을 들어보니 잠시 도시에 나갔을 때 저희 11돌 축하영상을 찍어 보내주셨다고 합니다. 위키트리 영상에 참여하신 윤제균 감독님의 귀띔으로도 알게 된 사실 하나! 헤니는 영화 ‘공조2: 인터내셔날’(이 작품 제작을 윤제균 감독님의 JK필름이 합니다) 촬영 직후 날아간 프라하에서 타이틀롤(주연)을 맡은 ‘휠 오브 타임’ 스케줄이 쉴 새 없이 몰아치는 와중에도 흔쾌히 축하영상을 보내준 것입니다. 또 새벽에 미국에서 따끈따끈한 영상을 촬영해 전해주신 배우 권상우 씨까지... 헤니, 권상우 씨 고맙습니다.

배우 차인표·이선빈 씨, 가수 김원준 씨 등 셀럽이 직접 카메라를 들고 찍어주신 분도 계십니다. 각자의 서재나 사무실, 차 안 등 개인적인 공간을 노출하는 것도 마다하지 않으셨습니다. 고맙습니다.

철저히 작품으로 승부하는 감독님들은 영화 홍보 기간이 아닌 경우엔 얼굴 노출하는 것을 그리 반기지 않습니다. 그럼에도 윤제균·양우석·연상호 감독님은 주옥같은 축하 인사말로 위키트리 열한 살 생일을 축하해주셨습니다.



[210507-005]
WIKITREE - 위키트리 - [위키트리 11th] 11주년 스페셜 축하영상 모음zip. 배우편 part.3


위키트리 창간 11주년 축하영상 '배우 3편' / 유튜브, WIKITREE - 위키트리


비·김태희 부부를 빠뜨릴 수 없습니다. 사실 축하영상은 영원한 기록물이기에 어떤 분이든 가장 멋진 모습만을 보여주고 싶어 합니다. 그런 상황에서 ‘비주얼 커플’ 비·김태희 부부는 각자 촬영 일정이 잡혀 당일 스케줄을 소화한 직후 저희 축하영상을 찍어 보내주셨습니다. 최수종·하희라 부부, 홍현희·제이쓴 부부 역시 동반 촬영해 11돌 축하영상에 동참해주셨습니다. 감사합니다.

어여쁜 여배우들의 시원시원한 영상도 빛을 발했습니다. 털털하고 수수해서 ‘시원시원’했습니다. 배우 이영진 씨는 여배우로는 쉽지 않은, 노메이크업으로 촬영해주셨습니다. 누가 모델 출신 배우 아니랄까 봐 립밤 하나 바르지 않으셨는데도 얼굴에서 반짝반짝 빛이 납니다. 위키트리 축하를 위해 수수한 모습으로도 축하영상 바로 찍어주신 이영진 씨, 영원히 기억될 것 같습니다. 배우 박영린 씨는 현재 재충전 휴식기임에도 따로 시간을 내주셔서 직접 촬영해 전달해줬습니다. 여배우임에도 역시 털털한 캐주얼 차림으로 흔쾌히 축하영상 함께해주신 신민아 씨도 너무나 고맙습니다.


사실 휴식기에 있는 여배우들은 쉽지 않은 게 축하영상입니다. 몇 초의 인사를 위해 헤어와 메이크업, 의상까지 준비해야 하거든요.


[210507-006]

WIKITREE - 위키트리 - [위키트리 11th] 11주년 스페셜 축하영상 모음zip. 가수편


위키트리 창간 11주년 축하영상 '가수 편' / 유튜브, WIKITREE - 위키트리


tvN 드라마 ‘마우스’에서 가장 분량이 많았던 배우 이희준 씨. 엄청난 대사를 소화해야 하는 상황에서도, 촬영 현장에서 밤새 촬영하는 환경에서도 축하영상을 찍어주셔서 감동받았습니다. 밤새 촬영하실 때 축하영상 응해주셔서 감사드립니다. 배우 옥택연 씨 역시 정신없이 바쁜 tvN 드라마 ‘빈센조’ 촬영 일정을 소화하면서도 축하영상을 보내주셨습니다. 막바지로 갈수록 더 폭발한 악역 장준우에 몰입하는 것만도 어려웠을 텐데 시간 내주셔서 감사합니다.

급하게 요청했음에도 흔쾌히 보내주신 배우 정재영·김소연·정경호·이시영 씨, 가수 블락비 피오 씨, 보이그룹 아스트로(차은우, 문빈, MJ, 진진, 라키, 윤산하)도 진심으로 감사드립니다. 12년간 동고동락을 함께한 소속사를 떠나는 와중에도 소속사와의 의리를 끝까지 지키며 저희 축하영상에 참여하신 배우 이제훈 씨도 잊지 않겠습니다.

배우 김형묵·양소민 씨도 각각 tvN 드라마 ‘빈센조’와 KBS1 일일드라마 ‘속아도 꿈결’의 숨가쁜 촬영 일정 중에도 축하영상을 주셨습니다. 아쉽게도 영상 속 배경 소리 때문에 두 배우 목소리가 들리지 않아 이번 ‘배우 편’엔 넣지 못했습니다만 정성 어린 마음 감사했습니다.



[210507-007]
WIKITREE - 위키트리 -
[위키트리 11th] 11주년 스페셜 축하영상 모음zip. 엔터테이너편


위키트리 창간 11주년 축하영상 '엔터테이너 편' / 유튜브, WIKITREE - 위키트리


■ “위키트리 11주년 축하영상 ‘베스트 5’ 뽑았습니다”


‘위키트리 11주년 축하영상 베스트 5’를 선정해봤습니다. 1위에는 배우 강율, 2위에는 배우 김승우, 3위에는 방송인 홍석천(feat. 이한위·테이·김인권), 4위에는 개그맨 정성호, 5위에는 배우 이연 씨가 각각 뽑혔습니다.

강율 씨는 벤에서 커튼을 젖힌 후 인사하는 ‘연출력’이 참신하고 재미있어서 축하영상 1위로 선정했습니다. 퇴장 시에도 커튼을 치고 사라졌습니다. 강율 씨, 나중에 ‘감독’에도 도전해보세요. 커튼 연출이 위키트리에 맞게 통통 튀었습니다.

김승우 씨의 축하 인사말은 굉장합니다. KBS2 ‘김승우의 승승장구’를 오랫동안 진행한 베테랑 MC답게 환상적입니다. 배우 이연 씨의 축하 인사도 감동적입니다.

홍석천 씨는 로커룸(라커룸) 같은 곳에서 배우 김인권·이한위 씨, 가수 테이 씨를 함께 카메라에 담아 보내주셨습니다. 즉흥적이어서 자연스러움이 돋보였던 이들의 케미!

정성호 씨는 이번 11주년 축하영상에서 방송인 서경석 씨와 배우 한석규 씨의 성대모사로 이들의 특별출연(?)까지 성사시키셨습니다. (‘위키트리 11주년 축하영상 베스트 5’가 궁금하시면 해당 기사 본문 속 5편의 영상을 봐주세요~)

■ “Thank you for your dedication”


덧붙여 자신의 회사 아티스트가 아님에도 발 벗고 도와주신 소속사 이사님(B사 ‘김 이사님’, M사 ‘강 이사님’ 등)과 대표님(‘변 대표님’ 등), 고문님(前 P사 ‘박 고문님’)도 계십니다. 진심으로 감사드립니다.

김 이사님은 통화는 자주 했지만 손가락으로 꼽을 만큼 몇 번만 만난 분입니다. 그런 김 이사님이 소속 배우 ‘총 16명’ 가운데 군복무 중인 톱스타 P배우 등을 제외하고 12명의 축하영상을 보내주셨습니다. 그것도 모자라 다른 두 소속사에까지 소문(?)을 퍼뜨려주셔서 저희가 7명 배우의 귀한 축하영상을 추가로 품에 안을 수 있었습니다. 김 이사님은 이번 위키트리 11돌 축하를 위해 총 19명의 배우 영상을 도와주셨습니다. 이런 분 또 없습니다.

강 이사님은 주로 톱가수와 톱방송인의 영상으로 축하해주셨습니다. 12팀, 총 26명의 축하영상을 받게 해주셨습니다. 한 분이 26명의 축하 영상을 보내주신 기록은 ‘역대 최다’입니다. 애초에 말씀하신 “한 20명 영상 준비할게요” 약속을 칼 같이 지켜주셨습니다. 리스펙트! 감동입니다.


섭외 초기, 가장 먼저 축하영상을 받도록 5G급 추진력을 보여주신 ‘연예계 숨은 고수’ 박 고문님, 애써주셔서 감사드립니다. 현재 왕성하게 활동 중인 톱방송인들의 축하영상을 보내주신 변 대표님, 노고 잊지 않겠습니다. 감사합니다.

축하영상을 보내주신 모든 스타가 저희에게 특별한 분들인데, 또 소속사에서도 너무 많은 분이 도와주고 고생하셨는데 본지에 일일이 소개해드리지 못해 송구합니다.


마지막으로 다니엘 헤니 소속사 정원석 대표님(마틴)이 축하영상 도움 주시면서 남기신 카톡 메시지를 일부 공개할까 합니다. 문구가 좋아 제가 꼭 사용해봐야겠다고 말씀드렸는데 여기에 사용합니다.
“위키트리는 여유 있는 쉼터입니다. ^^”

앞으로도 독자분들을 포함해 많은 분의 여유 있는 쉼터가 되도록 최선을 다하겠습니다. 마음 깊이 감사드립니다.
 

■ 위키트리 창간 11주년 축하영‘상’ 주신 204팀, 총 275명 스타 명단



◈ 가수 편

-비(RAIN) 

-샤이니(SHINee)

-브레이브걸스(Brave Girls)

-엑소(EXO) 시우민 

-아스트로(ASTRO)

-김세정

-슈퍼주니어 이특 · 예성

-레드벨벳 웬디

-블락비(Block B) 피오 

-ITZY(있지)

-김종국

-뉴이스트(NU'EST)

-장윤정

-코요태

-정동원

-전효성

-윤지성

-김원준

-뉴키드(Newkidd)

-정준일

-정동하

-바비킴

-써드아이(3YE)

-WOODZ(우즈 · 조승연)

-위아이(WEi)

-MCND

-T1419

-이지(izi) 오진성

-다크비(DKB)

-우아(woo!ah!) 

-리누(LEENU · 이인우)

-엔쿠스(N.CUS) 

-W24

-블락비(Block B) 태일

-민서

-송준근 & 채윤

-이도진 

-마리아

-나상도

-예지 (래퍼) 

-하유비

-김경현

-디어 클라우드(Dear Cloud) 나인

◈ 배우 1편

-이병헌

-김태희

-차승원 

-최수종 & 하희라

-차인표

-구혜선

-정준호

-권상우

-정재영

-김승우

-신성록 

-정경호 

-서효림

-변요한 

-이희준

-이이경

-전소민

-봉태규

-정소민

-왕지혜

-성훈

-이선빈

-재희

-김예령

-송종호

-지은 

-채종협

-배누리

-강동호

-김인이

-김민철

-민수화

-정의제 

-이신기

-이종원

-이연

-최지수

-지상혁

-김윤서

-하종우

-김강민

-노행하

-김가란

-송유현

◈ 배우 2편

-다니엘 헤니

-신민아

-차태현

-이연희

-문가영

-김동욱

-진기주

-옥택연 (2PM)

-신현빈

-윤박

-방민아 (걸스데이)

-서인국

-곽선영

-박유나

-임세미 

-임현성 

-경리 (나인뮤지스) 

-한승연 (카라)

-차학연 (빅스)

-김영대 

-최유화

-정건주

-권소현 (포미닛)

-류의현

-고우리

-이일준 

-이상진

-나소예

-심달기  

-황희     

-임나영 (I.O.I)

-신도현   

-강율    

-진소연

-양조아   

-여운     

-이유진   

-박환희  

-이정하   

-이하은

-차서원 

-이세희

-채상우

-오승훈

-정희민

◈ 배우 3편

-하정우

-김소연

-이제훈

-이시영

-안희연 (EXID 하니)

-장기용

-박진희

-백일섭

-윤은혜

-류시원

-경수진

-정일우

-천우희

-이수혁

-왕빛나

-조우진

-이영진

-데니안 (god)

-김인권

-오현경

-조재윤

-권현빈

-오승은

-한상진

-이호철

-박영린

-주석태

-갈소원

-김수안

-박지빈

-박민하

-김수정

-장의수

-윤주만

-박상원

-이진성

-이중옥

-권재환 

-연제욱 

-정휘욱

-정인겸

-김봉환 

-임수형

-김영훈 

-권영찬

◈ 엔터테이너 편

-유재석

-강호동

-딘딘

-탁재훈

-김성주

-홍현희 & 제이쓴

-붐

-이지혜

-박성광

-이용진

-이진호

-박슬기

-정성호

-이혜성

-홍석천 (feat. 이한위·테이·김인권)

-윤제균 감독

-연상호 감독 

-양우석 감독 

-김승환 대표 (레인보우펙토리) 

-김환 

-이천수 

-오영주

-하재용 (매직테이너)

-희극인 (유튜버)

◈ 축하 사인

-김준수 (XIA)

-혜리 (걸스데이)

-송지효



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése