Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.08.09.




KBS GLOBAL

Rain Takes Part in Anti-Human Trafficking Campaign

[2007-08-09]

Korean actor and singer Rain will take part in an anti-human trafficking campaign with the help of global music network MTV and the U.S. Agency for International Development.

MTV and the U.S. Agency for International Development will produce a 30-minute documentary in eight languages, in which international stars will take part in narration. Korean superstar Rain and popular Thai singer Tata Young will narrate in their native Korean and Thai, respectively.

The documentary, slated for broadcast in September, aims to warn viewers around the world on the danger of human trafficking and educate consumers on how to counter businesses that exploit and traffic human beings. Other related short films and public advertisements will be produced and broadcast over the next year.

Rain recently said he was honored to be able to take part in MTV's EXIT campaign that aims to fight human trafficking. He went on to point out that the sad reality of human trafficking is that most of the victims are women and children. He also said he wanted to be of help to those fighting human trafficking.

Since 2004, MTV's EXIT campaign succeeded in promoting anti-human trafficking awareness in Europe. It went on to expand its campaign in the Asia Pacific region. Hollywood stars such as Angelina Jolie and Helena Christensen took part in the European campaign.




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése