Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.05.25.

««« 2005.05.24.
2005.05.26. »»»
MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?Nincs információ.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧A NAP EGYÉB HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):


📰   KBS Global - Rain to Perform on Same Stage with Mariah Carey🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


KBS GLOBAL
Rain to Perform on Same Stage with Mariah Carey
[2005-05-25]


Top artist Rain will perform on the same stage with such big stars as Mariah Carey, Ashanti and Japanese idol Amuro Namie at the MTV Video Music Awards Japan 2005 (VMAJ 2005) slated for May 28 in the Tokyo Bay NK Hall.

Rain and some Japanese artists were the only Asian artists to be invited to perform at the VMAJ 2005. Rain will perform alongside top-rated stars including Ashanti, Hoobastank, Amuro Namie, Orange Range, Mariah Carey, Jamiroquai, Hirai Ken and Crystal Kay. Rain will show off his impressive dancing skills in front of famous artists and high-profile award winners and special guests from all over the world.

Award winners and special guests will include the rising Japanese star AI, the next-generation enka singer Hiroshi, Chemistry member Kaname Kawabate, Linkin Park member Joe Hahn, Zeebra, Sold Out, and popular Singaporean singer Stephanie.

Rain gained previous experience performing on the same stage with the world`s biggest stars in February at the MTV Asia Aid, where he performed with Kelly Clarkson, Simple Plan, Good Charlotte, Amuro Namie, Jay Chou (Taiwan) and Tata Young (Thailand).

Rain is poised to leap forward as a globally-renowned star. With the help of his mentor, Park Jin-young, he will soon record a new album with the hip-hop queen Lil` Kim.

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧Nincsenek megjegyzések: