Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2018.01.07.

««« 2018.01.06.
2018.01.08. »»»MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI:
🎥   MBC Section TV Entertainment Report - Rain & KTH, Perfect Match Even With Their Face!
📰   Gunmul.com - 비 [정지훈] - 강남구 청담동 - 건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 & 실거가 & 매매사례


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧Vannak dolgok, amelyeknek ugyan meg lehet találni a magyarázatát, csak hát minek. Számomra ilyen ez a Koreában dívó furcsaság, mellyel nem tudok összebékülni. Mert gyökerezzen bármilyen helyi hitben vagy tradícióban, a huszadik század keserű történelmi tapasztalatai után sehol nem lehet elfogadható a testi jegyek ilyen szemérmetlen elemezgetése, és azokból direkt következtetések levonása, még ha lehet is tapasztalati alapjuk bizonyos általánosításoknak. Különösen nem a média hathatós támogatásával, szórakoztatásnak álcázva, egyedi személyekre kihegyezve, befolyásolva ezzel a megítélésüket, sorsukat, időnként nem riadva vissza attól sem, hogy durván belegázoljanak a személyiségükbe. Ráadásul, tapasztalataim szerint ezek az "elemzések" véletlenül mindig kiszolgálják az aktuális trendet, melynek "igazolásaként" a szerencsétlen alanyt ország-világ előtt éppen jó vagy rossz fényben mutatják, attól függően, hogy aktuálisan hogyan áll a szerencse-csillaga.
MBC Section TV

섹션TV 연예통신 - Entertainment Report
비♡김태희, 관상으로도 찰떡 궁합!


[2018_01_07-001]

#Áltudományok/Sarlatánok
#Pseudo-sciences/Charlatans
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
ASIAE'섹션TV' 비♥김태희, 관상 궁합마저 완벽 "공처가와 주도적 아내다"

입력2018.01.07 16:34 최종수정2018.01.07 16:34


비 김태희 / 사진=MBC 섹션TV 연예통신 캡처


[스포츠투데이 우빈 기자] 가수 비와 배우 김태희의 관상이 공개됐다.

7일 오후 방송된 MBC 예능프로그램 '섹션TV 연예통신'에서는 82년 개띠 스타 관상을 살펴봤다.

이날 관상가는 비의 얼굴을 보고 "보통 입꼬리라 불리는 해각, 복을 담아두는 그릇으로 복을 불러오는 관상이다. 턱도 좋아서 중년과 말년의 복이 자연스럽게 이어진다"고 말했다.

이어 "변지 부분을 보면 변비가 도톰하고 윤기나고 살집이 풍부한 것을 보아 역마살이 있다. 잦은 해외 활동과 맞다"며 "눈썹 뼈가 돌출된 것으로 보아 생각과 고민이 많은 야무진 타입이다"고 덧붙였다.

김태희와 부부관상을 본 관상가는 "김태희 씨는 눈 코 입 조화가 완성됐다. 가장 완벽한 비율이다"며 "비 씨의 처자리에 명예적인 것 들어와있다. 집안에서는 공처가로 살아가는데, 김태희 씨는 주도적 관상이라 굉장히 잘 맞다"고 설명했다.

그는 "2세의 가장 완벽한 관상은 전체적인 모습은 김태희 씨, 입꼬리를 비 씨를 닮으면 좋을 것 같다"고 밝혔다.💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
A Rain Company székháza egy ingatlanközvetítő cég blogjában, a cikk leginkább egy jó befektetés ismertetésének tűnik. A fotókon láthatjuk a Rain által lebontatott régi saroképületet, valamint azt az új lakó- vagy irodaházat is, melyet a rövidesen szintén lebontott székház mellé felhúztak. Nem tudjuk, hogy az új épület kinek a tulajdonában van, ám a székház helyén és a hozzá kapcsolódó telek egészén nagyszabású építkezés folyik.GUNMUL.COM
비 [정지훈] - 강남구 청담동 - 건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 & 실거래가 & 매매사례

2018. 1. 7. 23:20

건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 &
실거래가 & 매매사례

김태희와 결혼을 하고 득녀까지 한 비 [정지훈, RAIN]
청담동 건물을 알아 보겠습니다.
강남구 청담동 도산대로와 압구정로
청담 사거리 이면 코너에 위치하고 있으며,
대로변으로는 명품 매장과 성형외과 등
이면으로는 엔터테인먼트 사무실 및 스튜디오와 웨딩관련 업체 등
안쪽으로는 고급주택과 빌라 및 소형사옥 등이 주로 위치하고 있죠.

최근에 매입한 건물은 아니고,
2008년에 매입했습니다.2008년 매입 당시 모습 2008년 매입 당시 금액은 168억 5,000만

2008.07.16 계약
~
2008.08.19 잔금지역 : 강남구 청담동

대지 : 310 평
건평 : 148 평

용도지역 : 2종 일반주거지역

매매가격 : 168억 5,000만

평당 매매가격 : 5,435 만매도자는 개인, 매수자는 정지훈 [비]
2017년 최근 모습입니다.

대략적인 위치는...

더 자세한 사항이나, 모든 실거래가(매매사례) 및 매물 정보를 원하시면,
건물닷컴 사이트에서 살펴보시고 이용하시기 바랍니다.


#Cég #Company
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Nincsenek megjegyzések: