Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.01.07.

««« 2018.01.06.
2018.01.08. »»»MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP EGYÉB HÍREI ÉS ESEMÉNYEI:
🎥   MBC Section TV Entertainment Report - Rain & KTH, Perfect Match Even With Their Face!
📰   Gunmul.com - 비 [정지훈] - 강남구 청담동 - 건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 & 실거가 & 매매사례


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧Vannak dolgok, amelyeknek ugyan meg lehet találni a magyarázatát, csak hát minek... Számomra ilyen ez a Koreában dívó furcsaság, mellyel nem tudok összebékülni. Mert gyökerezzen bármilyen helyi hitben vagy tradícióban, a huszadik század keserű történelmi tapasztalatai után sehol nem lehet elfogadható a testi jegyek ilyen szemérmetlen elemezgetése, és azokból direkt következtetések levonása. Különösen nem a média hathatós támogatásával, szórakoztatásnak álcázva.

MBC Section TV

섹션TV 연예통신 - Entertainment Report

비♡김태희, 관상으로도 찰떡 궁합!


[2018_01_07-001]

#Áltudományok/Sarlatánok
#Pseudo-sciences/Charlatans💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


A Rain Company székháza egy ingatlanközvetítő cég blogjában. A fotókon láthatjuk a Rain által lebontatott régi saroképületet, valamint azt az új lakó- vagy irodaházat is, melyet a rövidesen szintén lebontott székház mellé felhúztak.GUNMUL.COM
비 [정지훈] - 강남구 청담동 - 건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 & 실거래가 & 매매사례

2018. 1. 7. 23:20

건물닷컴 유명인, 연예인빌딩 & 연예인건물 &
실거래가 & 매매사례

김태희와 결혼을 하고 득녀까지 한 비 [정지훈, RAIN]
청담동 건물을 알아 보겠습니다.
강남구 청담동 도산대로와 압구정로
청담 사거리 이면 코너에 위치하고 있으며,
대로변으로는 명품 매장과 성형외과 등
이면으로는 엔터테인먼트 사무실 및 스튜디오와 웨딩관련 업체 등
안쪽으로는 고급주택과 빌라 및 소형사옥 등이 주로 위치하고 있죠.

최근에 매입한 건물은 아니고,
2008년에 매입했습니다.2008년 매입 당시 모습 2008년 매입 당시 금액은 168억 5,000만

2008.07.16 계약
~
2008.08.19 잔금지역 : 강남구 청담동

대지 : 310 평
건평 : 148 평

용도지역 : 2종 일반주거지역

매매가격 : 168억 5,000만

평당 매매가격 : 5,435 만매도자는 개인, 매수자는 정지훈 [비]
2017년 최근 모습입니다.

대략적인 위치는...

더 자세한 사항이나, 모든 실거래가(매매사례) 및 매물 정보를 원하시면,
건물닷컴 사이트에서 살펴보시고 이용하시기 바랍니다.


#Cég #Company
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Nincsenek megjegyzések: