Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.01.04.

««« 2018.01.03.
2018.01.05. »»»
MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):


📰   China Times - Rain奪台北跨年收視王
📸   photopsm
📰   EMaeil - 2018년 '황금개띠 해' 맞은 개띠 스타는? 화려한 라인업 눈길 


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
CHINA TIMES

Rain奪台北跨年收視王

2018年01月04日 04:10


Rain跨年表演多首經典歌曲,多年不變的男神魅力吸引不少女性觀眾視線。 


[Photo]

台北市政府與三立電視合作舉辦「2018臺北最High新年城」跨年晚會,收視較2017年亮眼,此次邀請韓流天王Rain獨家演出,成功吸引年輕族群收看台北跨年現場意願。榮登收視之王的Rain說:「好久沒在這麼多人前表演實在是太開心了!真的很開心大家這麼支持我,會再以更好的面貌跟大家見面。」

收視顯示12月31日跨年當晚10點至午夜12點平均收視2.50,是真正全國第一收視,甚至在25至39歲女性收視高達3.91,而電視收視人口數超過400萬人成全國第一。另當晚以網路收看的族群有1000萬人,因此網路和現場共超過1400萬人收看,等於每2人中就有1人收看台北跨年場。

頑童:像開自己演唱會

而「國民長孫」盧廣仲收視排名居其次,他表示受寵若驚,也感謝伴他演出的團隊,「我會繼續努力,大家新年快樂。」同樣只在台北演出的頑童MJ116則說很久沒在台北跨年,玩得很開心,「感覺像是在開頑童自己的演唱會一樣,感覺真的很好,很棒。 我們完全不知道收視率這麼高,因為跨年結束後,我們就趕著搭隔天早上5點的班機出國演出了,是公司今天(3日)告訴我們才知道的,謝謝大家不嫌棄。」

3位成員瘦子、大淵、小春不改隨興本色地說:「其實我們認為收視率的事情根本無所謂,明年有機會寧可不要收視率,反而希望大家可以出門一起在現場狂歡,過年開心最重要,反正一年也擠這一次而已,一起混啦!」

(中國時報)


A Rainre vonatkozó rész összefoglaló fordítása:

Rain nyerte el a Szilveszteréj Királya címet

A Tajpeji Városi Kormányzat a Sanli TV-vel működött együtt a Tajpeji Szilveszteréj, a 2018 Highest New Year City in Taipei megtartása érdekében. A közönség még a 2017. évinél is attraktívabb. Ezúttal Rain, a koreai királyok királya kapott exkluzív meghívást egy előadásra, hogy sikerrel vonzza a tajpeji fiatalokat is a szilveszteri estére. Rain, a nézettségi mutatók királya azt mondta: "Nagyon boldogság volt, mivel régóta nem léptünk fel ennyi ember előtt! Örömteli, hogy mindenki támogat és fogunk találkozni még ennél jobb megjelenéssel is."

A december 31-i mutatók szerint az éjszakai nézettség 10 órától éjfélig átlagosan 2.50 volt, amely a legmagasabb mutató az országban. A 25 és 39 év közötti nők nézettségi mutatója olyan magasságba szökött, mint a 3.91, miközben a televíziós nézettség meghaladta a 4 milliót. További 10 millió ember nézte a műsort az Interneten. Végeredményként több mint 14 millió ember nézte az Interneten és képernyőkön. Ez azt jelenti, hogy minden második ember nézte a Taipei New Year adását.
(Második helyezett Lu Guangzhong, míg a harmadik a háromtagú MJ116 rapcsapat lett.)#Taipei High City New Year's Eve💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
Park Sang-mu fotóművész mutatta meg közös fotóját Rainnel, amely Rain öltözékéből ítélve a Goodbye felvételének idején készülhetett.photopsm올만에 작업~항상 변함없이 열심히 하는 정지훈!
Jung Ji-hoon mindig keményen dolgozik!


 Park Sang-mu (박상무) neve mellett a http://www.photokarma.co.kr linkjét láthatjuk. A fotostúdió oldalán néhány további kép is található Rainről, így valószínűsítjük, hogy azokat, illetve a kapcsolódó fotósorozatokat a stúdió készítette:

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦EMAEIL

2018년 '황금개띠 해' 맞은 개띠 스타는? 화려한 라인업 눈길

2018-01-04 16:25:07


[Photo]
2018년 무술년은 '황금 개띠'의 해로 불린다. 60년 만에 돌아오는 황금 개띠 해를 맞아 연예게를 종횡무진하고 있는 개띠 스타들을 살펴보자.

◆1994년생 수지·혜리·설리…'걸그룹' 출신 배우

올해 25살이 된 1994년생 개띠 연예인 중엔 유독 아이돌 가수가 많다.

대표적으로 최근 공식 해체된 JYP 소속 미쓰에이 멤버 수지다. 수지는 지난해 8월 소속사 JYP엔터테인머트와 재계약했다. 최근 2017 SBS연기대상 시상식에서 수지는 드라마 '당신이 잠든 사이에'로 최우수상을 수상했다.

MBC '투깝스'에 출연 중인 혜리는 영화 '물괴'로 첫 스크린 도전에 나선다. 아버지 윤겸(김명민)과 함께 물괴 수색에 나서는 열혈 소녀 명 역을 맡았다.

SM 소속 설리는 지난해 영화 '리얼'에서 파격적인 연기에 도전했고, 크리스탈 tvN '슬기로운 감빵생활'에서 지호로 분해 무난한 연기를 선보인다.

이외에도 에이핑크 손나은, 방탄소년단 RM·제이홉, 엑소 세훈, 워너원 하성운, 갓세븐 진영, 레드벨벳 웬디 등이 있다. AOA 설현도 1995년 1월 3일 생으로 개띠에 속한다.

지난달 6일부터 MBC에서 방영 중인 드라마 ‘로봇이 아니야’에서 주연을 맡은 채수빈도 94년생 연예인이다. 배우 중에선 수지, 김민규, 심은경, 최예슬 등이 있다.

◆1982년생 송혜교·현빈·주지훈…'톱스타' 대거 포진

지난해 배우 송중기와 결혼한 송혜교는 대표적인 82년생 개띠 스타다. 한류스타인 송혜교는 2016년 종영한 '태양의 후예' 이후 작품 활동은 없다. 올해엔 새로운 작품으로 오랜만에 시청자를 찾을지 관심이 모아진다.

지난해 '공조'와 '꾼'으로 쌍끌이 흥행을 이끈 현빈은 2018년에도 영화 두 편 '협상' '창궐' 개봉을 앞두고 있어 극장을 찾는 관객에게 즐거움을 안길 예정이다.

'신과함께' 주지훈도 1982년생. 영화 '신과함께-죄와 벌'에서 해원맥 역을 맡아 큰 사랑을 받았다. 올해 '신과함께' 2부 개봉을 앞둬 또 한번 영화 흥행에 성공할지 관심이 쏠린다.

가수 겸 연기자 비(정지훈)는 영화 '자전차왕 엄복동'을 개봉을 앞두고 있으며, '나쁜녀석들2'에서 활약 중인 김무열은 김지운 감독의 '인랑'에 출연한다.

이외에도 한가인, 유인나, 이시언, 이준기도 개띠 스타다.

◆1970년생 스타 강호동·이병헌·김혜수…영화·예능계 거물

스타 예능인과 명품 배우들이 포진해 있다.

1970년생 개띠 예능인으로는 강호동, 김구라, 박명수 등이 있다. 지난해 ‘아는형님’, ‘한끼줍쇼’, ‘섬총사’, ‘신서유기’ 등 케이블 예능을 접수하며 제2의 전성기를 누리는 강호동이 대표적인 개띠 예능인이다.

김구라는 '라디오스타' 대화가 필요한 개냥' 동상이몽2' '발칙한 동거' 등을 통해 자신의 매력을 드러내고 있다. 박명수는 '무한도전'을 비롯 최근 방영을 시작한 '짠내투어'에 출연, 시청자에게 또 한번 웃음을 안길 계획이다.

이병헌은 지난해 영화 '싱글라이더' '남한산성'에 이어 올해에도 영화 '그것만이 내 세상'으로 1월 스크린에 등장한다. 또 김은숙 작가가 집필하는 드라마 '미스터 선샤인'에서 배우 김태리와 연기 호흡을 맞추며 오랜만에 브라운관에 컴백할 예정이다.

지난해 여름 천만영화에 등극한 '택시운전사'와 극장가에서 상영 중인 '1987'에서 또 한번 명불허전 연기를 선보인 유해진은 올해 영화 '완벽한 타인' '레슬러' 두 작품에 주연으로 등장한다.

우리나라 여성 원톱 배우로 불리는 김혜수는 올해 개봉하는 '국가부도의 날'에서 배우 유아인·허준호와 호흡을 맞췄다.

이외에도 70년생 개띠들에는 황정민, 차승원, 류승룡, 정재영, 정준호, 차승원, 김수로, 이성재, 최성국 등 있다.
뉴미디어부02 minstar@msnet.co.kr

#Egyebek.  #Others

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


Nincsenek megjegyzések: