Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Elkezdődött... (2013.11.13.)


Ma Rain ismét az Incheon repülőtér indulási oldalára igyekezett, de ezúttal már a cél nem csak egy kis kiruccanás valamiféle promóciós eseményre. A tét nagyobb: holnap este megkezdődik a tíz koncertből álló japán turné, mely az első fellépéssorozata lesz a kétéves katonai szolgálat miatti hiátust követően. Ennek megfelelően nagyon nagy az izgalom, a sajtó is felfokozott várakozással figyel az eseményekre.

Rain azt nyilatkozta, hogy ezek a koncertek elsősorban a közönséggel való közvetlen hangulatra, a beszélgetésekre fognak koncentrálni, tehát senki ne várja a nagykoncertek színpadtechnikájának varázslatait. A Zepp koncerttermek egyébként sem alkalmasak erre, lévén 1,5-3000 fős befogadóképességűek. Rain minden városban két-két koncertet fog tartani, kivétel Tokió, ahol négy estén át láthatják majd.

A turné elnevezése "Story of Rain" - hát mesélnivaló akad bőven, nem félünk, hogy bárki unatkozna :)

Bejegyezte: Harudo11
A képek forrása: twitter @29ratoka

Nincsenek megjegyzések: