Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.10.02.

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP EGYÉB HÍREI ÉS ESEMÉNYEI:

- The Korea Times - Rain Cleared of Fraud Suspicion


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


THE KOREA TIMES


Rain Cleared of Fraud Suspicion
Posted : 2007-10-02 19:10
Updated : 2007-10-02 19:10

By Park Si-soo
Staff Reporter

Korean singer Jung Ji-hoon, 25, more popularly known as “Rain,” has been cleared of suspicions of fraud, triggered after he abruptly cancelled his concert in Hawaii last July.

The Seoul District Prosecutors’ Office decided Monday to reject a request for an investigation by Click Entertainment, saying that it could not find any clear evidence that proved the Korean singer and three other concert organizers had intentionally cancelled the concert to embezzle the contract money.

“It is true that Click Entertainment purchased the copyright of the concert for 500 million won,” the prosecution said. “But the cancellation of the concert was caused by stage related problems.

In conclusion, Rain and the management companies are not responsible for the cancellation.” Click Entertainment filed a lawsuit in July against Rain; StarM Entertainment, the concert organizers; Revolution Entertainment; and Rain’s former management agency JYP Entertainment.

The entertainment firm expressed strong discontent over the decision, saying it had pushed forward with the concert on good faith.

“It is an unacceptable decision,” said Lee Seung-soo, a chief administrator of the company. “Another suit is underway in the U.S. And we look forward to seeing the opposite result there.”

The ruling from the U.S. is supposed to come in August next year. Due to the case, Rain had to cancel or delay concerts to be held around the world including Shanghai in China, Toronto in Canada, and L.A. in the U.S.

Rain is going to resume his tour by holding a concert in Shanghai on Oct. 6 and in Daegu, North Gyeongsang Province, on Oct. 27.

He plans to leave for the U.S. in November for a concert there.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése