Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Kim Tae-hee megszólal (2013.03.11.)[enewsworld] Kim Tae Hee első alkalommal beszélt Rainről, a barátjáról
Ez az első alkalom, hogy Kim Tae Hee szóra nyitotta a száját a barátjáról, Rainről.

Március 11-én tartották az SBS Jang Ok Jung drámájának sajtótájékoztatóját, az SBS Ilsan Produkciós Központjában Goyangban. Ott Kim Tae Hee beszélt Rainről, akivel a randevúzásukról szóló pletykák nagy vitába torkolltak Rain katonai szolgálatáról.

"Még mindig abban a szakaszban vagyunk, ahol éppen csak kezdjük megismerni egymást" - mondta a színésznő. "Nem volt nagy változás azóta, hogy először elismertük ezt."

Amikor a riporter arról kérdezte, hogy segítette-e a színészi alakításában az, hogy van barátja, Kim Tae Hee azt válaszolta, hogy hatalmas különbség van a dráma románca és az élete között. Hangsúlyozta, hogy jelenleg a fő hangsúlya a drámán van, nem a kapcsolatán.

De amikor Kim Tae Hee arról beszélt, hogy forgatások során milyen kihívásokkal találkozott, megosztotta, hogy Rain bátorítása sokat segített neki. "Rain azt mondta, 'Minden rendben lesz. Jó eredménye lesz az ilyen erőfeszítésnek, amit bele tettél." - mondta Kim Tae Hee.

A Jung Ok Jung történelmi dráma sugárzása április 8-án kezdődik, Yoo Ah In és Jae Hee főszereplésével.A Soompi cikke szerint Kim Tae-hee ezt is nyilatkozta:


Nagyon sajnálkoztam a dráma produkciós csapata felé, amikor a kapcsolatunkról szóló hírek napvilágot láttak, mert az csak néhány nappal korábban volt, mint ahogy a forgatást meg kellett kezdeni. Rain sokat aggódott értem, és biztató dolgokat mondott nekem, hogy mindennek jól kell mennie, és hogy a dráma jó eredményt fog elérni."

Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/11-mar-13-soompi-kim-tae-hee-opens-up-about-relationship-with-rai?xg_source=facebookshare
http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/11-mar-13-enewsworld-kim-tae-hee-talks-about-her-boyfriend-rain-f?xg_source=facebookshare
Bejegyezte: Harudo11
Nincsenek megjegyzések: