Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.04.24.

 🇬🇧 »»»

 ««« RAIN NAPTÁRA: A GYAKORNOKI ÉVEK - 1999-2002 (3/3)                                            
VÉGRE ELERED AZ ESŐ


Féléves idegtépő várakozás után elérkezett a nagy pillanat: 2002. április 24-én a KM TV Music Tank adásában levetítették a Bad Guy első stúdiófelvételét, melyet sokan Rain debütálásának tekintenek. Rain azonban inkább az első albumának megjelenését szokta a pályafutása kezdeteként említeni. Ez a magyarázata annak, hogy a rajongótábor évente többnapos ünneplésbe kezd az évforduló tájékán.

A KM TV (Korean Music Television) egy helyi tulajdonosok által 1995-ben alapított kábeltévé, mely elsősorban a huszonéves fiatalokat célozta meg a műsoraival. Legnagyobb sikere a Show! Music Tank című másfél órás műsor volt, mely sok ifjú tehetségnek nyújtott bemutatkozási lehetőséget. A növekvő adásidejű, előre felvett műsorokat szerdánként 18:30-kor sugározták. A kábeltévét Szöulon kívül egyre több nagyvárosban is el lehetett érni (Daejeon, Gwangju, Daegu, Ulsan, Jeju, Jeonju, Cheongju, Changwon, Cheonan, Incheon). A népszerű adássorozat 2008-ban ért véget.2002-00001
MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.Közlemény az első zenés műsorban való fellépés televíziós felvételéről, valamint az azt követő rajongói találkozóról:


비 첫방송 - [ 2002.04.24 KMTV 쇼뮤직탱크]

방송 후, 비와의 팬미팅이 있습니다.

비의 환상적인 무대로 여러분을 초대합니다.
4월 24일 수요일 쇼 뮤직탱크에서
비의 완벽한 춤과 환상적인 가창력을 직접 보실 수 있는 기회를 드립니다.

방송 후, 비와의 간이 팬미팅이 있으며,
오시는 모든 분들께 구름 팬복인 우비와 비의 로고가 적혀있는 풍선을 드립니다.
많이들 오세요 -

장소 : KMTV 쇼 뮤직탱크
일정 : 4월 24일
시간 : 6시 녹화 - 5시부터 입장가능

KMTV - SHOW! MUSIC TANK


BAD GUY[2002-0001]

A bemutatkozás során megismerhettük Rain első színpadi arculatát. A rossz fiú éjfekete ruhában lépett színpadra, mely a selyem (vagy szatén) fényeivel és lágyan hullámzó anyagával a tradicionális koreai viseletet idézte fel - mégis úgy, hogy azon a motoros bőrruhák világa is átsejlett. Minden részletében műves szépséget sugárzott, a finom hímzésektől kezdve a felsőrész összefogására szolgáló különleges csatolás megoldásáig. Ez a ruha tud még mást is, amit majd a következő előadásokban fogunk érzékelni, mivel most még egy fekete pólóing bújik meg a felsőrész alatt.


A "hanbok" kiegészült az egyik kézen viselt kesztyűvel - utalásként a Michael Jackson-i inspirációra. A vagány fazonra vágott, ezüstösre melírozott hajon mintha az ezüstös eső csorogna végig, és ez a színezés kissé idősebbnek is láttatja a még nem is húszéves, ifjú titánt.

Rain első alkalommal talpig feketében


2002-000022002-000032002-000042002-00005_________________________________________________________________________________
KREDITEK:


A KM TV-ről
https://ko.wikipedia.org/wiki/%EC%87%BC_%EB%AE%A4%EC%A7%81%ED%83%B1%ED%81%AC#2002.EB.85.84

[2002-0001]
HeavenlyHeart87 Rain - Bad Guy LIVE [020424 KM Show Music Tank]

2002-00001 - 00005
Harudo11


2002년 4월 비(雨)가 된 남자 정지훈....공중파 데뷔 7주년 020428....***____________________________________________________________________________________________________
KORÁBBI KOREAI ÉS KÍNAI BLOGOKBAN JELZETT TARTALMAK: 020424 KM쇼뮤직탱크_나쁜남자(케이블 데뷔무대)


Nincsenek megjegyzések: