Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.08.02.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Az Endless August forgatásán dolgozott Sanghajban.







Ezen a napon egy érdekes kínai politikai válaszlépésről tudósított a sajtó, mely érinti a koreai K-pop előadóinak helyzetét Kínában. Egy másik forrás szerint a korlátozások a tegnapi naptól már hatályosak is. A hírek még elég zavarosak, de azt is írják, hogy a folyamatban lévő produkciókat nem érintik. Reméljük, hogy Rain jelenlegi és tervezett tevékenységei nem kerülnek veszélybe.



ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2016/08/chinese-authorities-to-prohibit-k-pop-artists-activities-in-china/3133648-1983439




Chinese authorities to prohibit K-Pop artists' activities in China? 
By jubilantj



Diplomatic tensions between China and South Korea reached a new high following the July 8 announcement from the U.S. forces and the South Korean Defense Ministry. 

The announcement revealed the South Korean Defense Ministry and the U.S. forces' decision to deploy THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a missile defense system that could defend against North Korea's nuclear weapons. However, China is strongly opposed to this decision as they are uncomfortable with the proximity of such a high-tech system being deployed so close to their nation's borders. It is unclear whether South Korea will take steps to assuage these concerns from China. 

What's more, this recent decision has had a negative impact on Korean entertainment as well. According to a statement by China's General Office of Television Broadcasting, there will be prohibitive measures against K-Pop artists' activities in China. This will severely limit the scope of K-pop artists' promotions and endorsements as they will be prohibited to hold activities and concerts with more than 10,000 people in attendance. 

If these constraints happen, the future activities of numerous K-Pop artists in China could be in jeopardy.

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

A kínai hatóságok betiltják a K-pop művészeinek tevékenységét Kínában?


A Kína és Dél-Korea közötti diplomáciai feszültség újabb csúcsot ért el az amerikai haderő és a dél-koreai Honvédelmi Minisztérium július 8-i közleményét követően.

A közleményben nyilvánosságra hozták, hogy a dél-koreai Honvédelmi Minisztérium és az amerikai haderő döntött a THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) telepítéséről, egy rakétavédelmi rendszerről, amely képes védelmet nyújtani Észak-Korea nukleáris fegyvereivel szemben. Bár Kína erősen ellenzi ezt az elhatározást, mivel kellemetlenül érinti őket egy ilyen csúcstechnológiájú rendszer telepítése az országhatár mentén. Még nem világos, hogy vajon Dél-Korea tesz-e lépéseket a Kínából jövő aggodalmak lecsillapítására.

Mi több, ez a nemrégi döntés negatív hatással járt a koreai szórakoztatóiparra is. A kínai Televíziózás és Műsorszórás Általános Igazgatóságának közleménye szerint tiltó intézkedéseket hoznak a K-pop művészek Kínában végzett tevékenységeivel szemben. Ezek súlyosan korlátozhatják a K-pop művészek promóciós és endorsement tevékenységeinek körét, mivel meg lesz tiltva, hogy a tevékenységeket és a koncerteket 10.000 főnél nagyobb közönség számára tartsák.

Ha ez a korlátozás életbe lép, akkor a jövőben számos K-pop művész jövőbeni tevékenysége veszélybe kerül Kínában.

































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése